De Paardenschool - feestje 

Yes! Het is feest, want er is iemand jarig of je hebt iets anders te vieren. Wat is er nou leuker dan de verjaardag van jouw kind tussen de paarden van Paard en Bloei te vieren. Je kunt kiezen uit vier verschillende pakketten. De jarige zit altijd op een mooi versierde verjaardagsstoel. 

Pakket GenGal 

Het ontvangst van de jarige is met ranja en cupcake versieren. Natuurlijk wordt er ook gezongen en worden de cadeautjes uitgepakt. Daarna gaan de kinderen samen GenGal en Beauty borstelen en versieren. Daarna zetten ze samen een parcours klaar. Dan gaan ze aan de hand GenGal en Beauty daar doorheen leiden. Dan is er weer tijd voor een glaasje ranja en wat lekkers en wordt er geknutseld of getekend met als thema het paard. Iedereen neemt het werkje mee als het weer tijd is om naar huis te gaan. Duur: 2,5 à 3 uur. Kosten: €14,50 per kind. Minimaal 6 kinderen.

Pakket Beauty

Het ontvangst van de jarige is met ranja en taart (zelf meegenomen). Dan is er ook het moment om te zingen en de cadeautjes uit te pakken. Daarna gaan de kinderen samen GenGal en Beauty borstelen en versieren. Dan zetten ze samen een parcours klaar en gaan ze aan de hand GenGal en Beauty daar doorheen leiden. Daarna is er tijd om marshmallows te roosteren en wat te drinken. Als er dan nog tijd over is, doen we nog een spelletje. Duur: 2,5 uur. Kosten €12,50 per kind. Minimaal 6 kinderen.

Pakket Hope 

Het ontvangst van de jarige is met ranja en cupcake versieren. Natuurlijk wordt er ook gezongen en worden de cadeautjes uitgepakt. Daarna gaan de kinderen GenGal en Beauty borstelen en versieren. Dan is het tijd om een speurtocht over het terrein te doen met allerlei opdrachten onderweg. Afhankelijk van de groepsgrootte kan dit in teams. Als afsluiting van dit feestje worden er nog marshmallows geroosterd en is er nog een glaasje ranja. Duur: 2,5 uur. Kosten €14,50 per kind. Minimaal 6 kinderen.

Pakket Betty 

Het ontvangst van de jarige is met ranja en taart (zelf meegenomen). Dan is er ook het moment om te zingen en de cadeautjes uit te pakken. Daarna gaan de kinderen GenGal en Beauty borstelen en versieren. Dan is het tijd om een speurtocht over het terrein te doen met allerlei opdrachten onderweg. Afhankelijk van de groepsgrootte kan dit in teams. Dan is er weer tijd voor een glaasje ranja en wat lekkers en wordt er getekend met als thema het paard. Iedereen neemt de tekening mee als het weer tijd is om naar huis te gaan. Duur: 2,5 uur. Kosten: €12,50 per kind. Minimaal 6 kinderen. 

Daarnaast is het mogelijk om een feestje op maat samen te stellen. Voor meer informatie hierover of voor het boeken van een kinderfeestje kun je contact opnemen met Joyce Donkers-Staal