Workshops team 

Op zoek naar een leuke, leerzame workshop voor jouw team? Willen jullie wel eens wat anders dan in de school een workshop volgen? Willen jullie tijdens een studiedag in beweging, in de buitenlucht en tussen de paarden zijn? Zeggen jullie JA! tegen bewegend leren in de buitenlucht? Boek dan een workshop van Paard en Bloei voor jouw team.

Voor schoolteams is het mogelijk om diverse workshops te boeken. Bij de workshop staat vermeld of deze op de locatie van Paard en Bloei is of ook op school of een andere locatie gegeven kan worden. Momenteel kan er een keus gemaakt worden uit de volgende workshops: 

Bewegend leren van de Paardenschool

Deze workshop is bedoeld voor teams die een kijkje willen nemen in de werkwijze van bewegend leren van de Paardenschool van Paard en Bloei. Daarnaast ga je met inspiratie terug naar school om bewegend leren in de buitenlucht een impuls te geven in jouw klas en op jouw school. Het is een praktische workshop waarbij je zelf veel aan de slag gaat. Deze workshop vindt plaats op de locatie van Paard en Bloei.

Bewegend leren op school

Deze workshop is bedoeld voor teams die graag inspiratie willen opdoen om zelf meer te gaan werken met bewegend leren. Het is een praktische workshop waarbij je eigen creativiteit geprikkeld wordt, waardoor je met allerlei ideeën aan de slag kunt in je eigen groep. Deze workshop kan zowel bij Paard en Bloei als op een andere locatie plaatsvinden.

Samenwerking tussen de paarden 

Tijdens deze workshop wordt er op verschillende manieren aandacht besteed aan samenwerking. Er wordt gekeken naar de samenwerking in de kudde en dat wordt gekoppeld naar de samenwerking in het team. Daarnaast wordt er een vertaalslag gemaakt naar samenwerkingsopdrachten die je kunt toepassen in de klas. Deze workshop vindt plaats op de locatie van Paard en Bloei. 

Krachtige grenzen 

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met jouw grenzen. Hoe herken je die? Hoe kan je vanuit jouw kracht opkomen voor jezelf? Je werkt samen met de paarden tijdens deze workshop. De workshop vindt plaats op de locatie van Paard en Bloei.

Wil je een workshop boeken voor jouw team,? Neem dan contact op met Joyce Donkers-Staal. Daarnaast is het mogelijk om een workshop op maat samen te stellen voor jouw team.