Workshops

Paard en Bloei organiseert workshops met diverse thema's. Hierbij valt te denken aan;

Yoga bij de paarden; In de wei bij de paarden gaan we yoga beoefenen. Samen met Chantal Vos van Uit de knoop kinderyoga wordt deze workshop gegeven.

Schatgraven: In deze workshop ga je jouw natuurlijk kracht ontdekken, (h)erkennen en ervaren. Je gaat ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn. Met die kwaliteiten ga je opdrachten doen met het paard om in je kracht te gaan staan. De workshop is voor kinderen van 8-12 jaar en voor jongeren van 12-18 jaar. De workshop duurt 2 uur en de kost €50 incl. BTW. Er is plaats voor max. 6 deelnemers.

Vanuit kracht je examen in: Een workshop van twee bijeenkomsten van 1,5 uur om vanuit zelfvertrouwen, rust en innerlijke kracht je examen in te gaan.  De workshop kost €70. Er is plaats voor max. 8 deelnemers.

Houd de agenda in de gaten voor het actuele aanbod. Naast dit aanbod is het mogelijk om een workshop op maat samen te stellen.

Als je een workshop wilt boeken, meer informatie wilt of zelf een idee hebt voor een workshop, neem dan contact op met Joyce Donkers-Staal.