Workshops

Bij Paard en Bloei is het mogelijk om verschillende workshops te volgen. Deze workshops worden ingepland in de agenda, maar zijn ook op aanvraag te geven aan een groep. Momenteel zijn de volgende workshops te volgen:

Proeverij paardencoaching: Tijdens deze proeverij maak je kennis met paardencoaching en wat het voor jou zou kunnen betekenen. Dit alles met een kleine high tea erbij. Duur 2,5 uur. Kosten €65 per persoon.

Yoga bij de paarden; In de wei bij de paarden gaan we yoga beoefenen. Samen met Chantal Vos van Uit de knoop kinderyoga wordt deze workshop gegeven.       

Krachtige grenzen; Tijdens deze workshop ga je aan de slag met jouw grenzen. Hoe herken je die? Hoe kan je vanuit jouw kracht opkomen voor jezelf? Tijdens de workshop werken we samen met de paarden. Deze workshop duurt 2,5 uur en kost €55.  

Natuurlijk kracht; Tijdens deze workshop gaan we het bos in en kijken we wat de natuur ons op dat moment te bieden heeft in het hier-en-nu. We gaan spullen verzamelen voor het maken van een krachtstok, die je aan het eind van de workshop mee naar huis kunt nemen. Deze workshop duurt 3,5 uur en kost €65.

Houd de agenda in de gaten voor het actuele aanbod. Naast dit aanbod is het mogelijk om een workshop op maat samen te stellen.

Als je een workshop wilt boeken, meer informatie wilt of zelf een idee hebt voor een workshop, neem dan contact op met Joyce Donkers-Staal.