Paardencoaching, wandelcoaching en rouwbegeleiding voor rust, innerlijke kracht en verbinding met de natuur.

Loop je ergens tegenaan op privé- of op werkgebied? Hierbij kan je denken aan: onzekerheid, faalangst , leiderschap, grenzen stellen, eigenwaarde, omgaan met emoties, communicatie, persoonlijke groei, rouwverwerking. Kom dan bij Paard en Bloei jouw kracht ontdekken. Je kan zowel met als zonder paard aan de slag om tot volledige bloei te komen. Daarbij heb je de keus uit paardencoaching, wandelcoaching en creatieve rouwbegeleiding of een combinatie van deze drie. Paard en Bloei heeft een aanbod voor volwassenen en kinderen en jongeren. Het is mogelijk om individueel, als duo of in groepen gecoacht te worden. Naast het vaste aanbod, kan er ook een pakket op maat worden samengesteld. App, mail of bel voor de mogelijkheden.

 

Paardencoaching

Lekker met de wind in je haren en de zon op je gezicht verbinding maken met jouw innerlijke kracht. In vrijheid gespiegeld worden door het paard om vanuit jouw natuurlijk kracht voluit te kunnen leven. Puur, eerlijk en met elementen vanuit de natuur word je gecoacht.

Het paard is een kuddedier. Aan de kudde ontleent het paard zijn veiligheid. Ze hebben een nauwe onderlinge communicatie die verder gaat dan wat wij mensen zo op het eerste gezicht kunnen zien. Paarden communiceren voornamelijk non-verbaal met elkaar. Deze non-verbale communicatie is zeer verfijnd. Daarnaast leven paarden volledig in het hier en nu. Het paard oordeelt niet. Tijdens de coaching vorm je samen met het paard een kudde. Het paard spiegelt het hier en nu van jou en reageert hierbij op de kleinste veranderingen in je denken, voelen en intentie. Middels observatie van het gedrag van het paard, uitleg van dit gedrag en het stellen van vragen door de coach kom jij bij jouw natuurlijk kracht. Paardencoaching bij Paard en Bloei is altijd naast het paard.

 

 

Wandelcoaching

Wandelend door het bos de elementen van de natuur op je in laten werken. Je zintuigen worden volledig opengezet; de geur van de natuur opsnuiven, luisteren naar het ruisen van de bladeren en het geluid van de dieren, het proeven van de regendruppels en wat de  natuur je te bieden heeft, voelen wat er te voelen valt, zowel vanuit de natuur als in jezelf. Helemaal in het nu zijn en ervaren wat er gebeurt. Vijftien minuten in het bos werkt al kalmerend en stress verlagend. 

 

 

Rouwbegeleiding

Op creatieve wijze of samen met de paarden aandachtig met jouw rouwproces bezig zijn. Waar sta jij in dit proces? Waar put je troost uit? Waar haal jij je kracht uit? Wat heb je nu nodig. Met je handen creëer je diverse werken om van daaruit inzicht te krijgen in jouw proces. Of je laat het paard jouw spiegel zijn! Daarnaast kan je ook tijdens het wandelen in het bos met jouw rouwkracht aan de slag; verbinding maken met de natuur, luisteren naar jouw innerlijke kracht.

 

 

Bij Paard en Bloei kan je ZIJN.

 

Wil je ook vanuit natuurlijk kracht leven en ben je benieuwd naar wat Paard en Bloei jou kan bieden, bel of app dan naar 06-11231445 of mail via info@paardenbloei.nl