Gezin

Als kind tijdens een traject sta je centraal bij Paard en Bloei. Maar in je leven kun je het niet alleen. Daarom richten we ons bij Paard en Bloei tevens op het gezin. Als je als kind tijdens de sessies van alles leert is het ook fijn dat je de mogelijkheid krijgt om dit thuis ook te laten zien. Daarom is het ook fijn als broer, zus, ouders, verzorgers of andere familieleden ook aan de slag kunnen met zichzelf. Zodat je met elkaar een positieve verandering neer kunt zetten en je het niet alleen hoeft te doen. 

Voor het gezin zijn er verschillende mogelijkheden. De eerste is om een duo-sessie te boeken of samen een traject aan te gaan. Ook kan iemand vanuit het gezin een individueel traject volgen. Het kan namelijk zijn dat het voor één van de ouders ook fijn is om met zichzelf aan de slag te gaan. Dit kan zowel met als zonder paarden. Want wil iemand absoluut niet met de paarden werken, dan kunnen we altijd het bos in. Daarvoor is er speciaal het wandelcoachtraject.

Mocht je graag meer informatie willen of iets anders dan wat hierboven beschreven staat, neem dan contact op voor de mogelijkheden.