Individueel traject

Een individueel traject is mogelijk voor iedereen binnen het gezin. Zowel voor kinderen, als ouders, als een broer, zus, oom, tante, opa, oma en ga zo maar door. Dus loop je ergens tegenaan waar je wel wat hulp van de paarden bij kunt gebruiken, dan is een traject met de paarden wellicht wat voor jou. 

Het individuele traject bij Paard en Bloei ziet er als volgt uit. We starten met een kennismakingsgesprek om elkaar te leren kennen en om het thema en leerdoel te verkennen. Daarna volgt een offerte met een voorstel voor jouw traject afhankelijk van je thema en leerdoel. De sessies vinden zowel met als zonder paard plaats afhankelijk van jouw hulpvraag. Dit om ervoor te zorgen dat er een praktische vertaling naar jouw privéleven of werk gemaakt kan worden. 

Thema's waaraan gewerkt kunnen worden zijn o.a.; leiderschap, grenzen stellen, zelfvertrouwen, communicatie, omgaan met emoties, persoonlijke ontwikkeling, burn-out, faalangst en wie ben ik?. Tijdens een individueel traject wordt er gebruik gemaakt van diverse coachtechnieken, waaronder 'de assen van verandering' van Michael Hall. Deze techniek bevat 4 assen; de as van motivatie, de as van inzicht, de as van creëren en de as van verankeren. Samen met het paard 'dansen' we over de assen om samen jouw natuurlijk kracht te ontdekken, (h)erkennen en te ervaren.

Als je een individueel traject wilt boeken of meer informatie wilt, neem dan contact op met Joyce Donkers-Staal.