Wandelcoachtraject

Wandelend door het bos de elementen van de natuur op je in laten werken. Je zintuigen worden volledig opengezet; de geur van de natuur opsnuiven, luisteren naar het ruisen van de bladeren en het geluid van de dieren, het proeven van de regendruppels en wat de  natuur je te bieden heeft, voelen wat er te voelen valt, zowel vanuit de natuur als in jezelf. Helemaal in het nu zijn en ervaren wat er gebeurt. Vijftien minuten in het bos werkt al kalmerend en stress verlagend.  

Het wandelcoachtraject bestaat uit een intakegesprek en wandelsessies in het bos van 1,5 à 2 uur. Het kennismakingsgesprek vindt plaats bij Paard en Bloei.  Afhankelijk van jouw thema wordt het aantal sessies vastgesteld. De wandelingen starten bij het bos. Er zijn meerdere locaties mogelijk. 

Thema's waaraan gewerkt kunnen worden zijn o.a.; leiderschap, grenzen stellen, zelfvertrouwen, communicatie, omgaan met emoties, persoonlijke ontwikkeling, burn-out, faalangst en wie ben ik?. Tijdens een wandelcoachtraject wordt er gebruik gemaakt van diverse coachtechnieken, waaronder 'de assen van verandering' van Michael Hall. Deze techniek bevat 4 assen; de as van motivatie, de as van inzicht, de as van creëren en de as van verankeren.

Daarnaast besteden we veel aandacht aan het hier en nu van de natuur om jouw natuurlijk kracht te ontdekken, (h)erkennen en te ervaren.

Als je een wandelcoachtraject wilt boeken of meer informatie wilt, neem dan contact op met Joyce Donkers-Staal.