Kind

De Paardenschool van Paard en Bloei is speciaal voor kinderen en jongeren vanaf 7 jaar. Bij de Paardenschool kunnen kinderen terecht als er hulp nodig is of als jouw kind een leuke tijd wil beleven tussen de paarden. 

We hebben speciaal voor kinderen en jongeren de Paardenschool - leren. Hierbij kunnen we kinderen en jongeren helpen met het leren van de tafels, leren lezen, bij spellingsproblemen en rekenproblemen of met andere schoolse zaken. Vindt jouw kind ook iets lastig, dan kun je een kijkje nemen op de Paardenschool - leren

Daarnaast kunnen we kinderen en jongeren ook helpen als ze weinig zelfvertrouwen hebben, als jouw kind het moeilijk vindt om voor zichzelf op te komen, als hij of zij snel boos is of als je vaak verdrietig is, als jouw kind het moeilijk vindt om zichzelf te zijn in een groep, als jouw kind vragen heeft over 'Wie ben ik?', bij faalangst en met nog veel meer dingen die lastig zijn. Wil je hier meer over weten, dan kun je een kijkje nemen bij de Paardenschool - sociaal emotioneel.

Met de klas kun je ook bij ons terecht, bijvoorbeeld met de Paardenschool - groepsvorming of een aanbod dat speciaal voor jouw klas is samengesteld. 

Er is een speciale pagina voor kinderen en jongeren op de site van Paard en Bloei. Dit is de Paardenschool - voor jou. Hierop staat allerlei informatie van de Paardenschool speciaal voor kinderen en jongeren geschreven. 

Heb je verder nog vragen, wil je een kennismakingsgesprek of eens vrijblijvend langskomen, neem dan  contact op met Joyce Donkers-Staal. We zien je graag op de Paardenschool van Paard en Bloei.