De Paardenschool - leren 

Heeft jouw zoon of dochter moeite op het gebied van leren? Dan is de Paardenschool - leren wellicht iets voor jouw kind. Samen met de paarden wordt er gewerkt aan verschillende gebieden, zoals de tafels, spellingsproblemen, lezen of iets anders wat moeilijk gevonden wordt. In een combinatie van spelen, bewegen en leren ga we aan de slag met wat er moeilijk is. 

Op het moment dat je samen met het paard bezig bent om het moeilijke onder de knie te krijgen wordt er gebruik gemaakt van bewegend leren. Bewegend leren heeft een positieve invloed op voor leren belangrijke hersenactiviteiten en daardoor op leerprestaties. Daarnaast heeft bewegend leren een positieve invloed op aandacht en concentratie. Door het combineren van plezier, bewegen, leren en het paard wordt ook iets wat moeilijk gevonden wordt makkelijker en als plezierig ervaren. Je hebt niet eens door dat je aan het leren bent, terwijl je aan het spelen bent. 

Denk je nou, dat is iets voor mijn kind! Zo is leren wel leuk! Zo gaat het wel lukken! Neem dan contact op met Joyce Donkers-Staal.