Leerkracht

Uitgeblust? Niet in balans? Vermoeid? Wel willen, maar het lukt niet? Door alle ontwikkelingen in het onderwijs is het niet altijd even makkelijk om fris, in balans, met  energie en vanuit jouw natuurlijk kracht voor de klas te staan. Wellicht ben je de passie voor het vak kwijt of zijn er andere factoren waardoor het je niet goed lukt om die goede leerkracht te zijn die je eigenlijk wilt zijn en die de kinderen verdienen. Ook dan ben je bij Paard en Bloei in goede handen. 

Samen met de paarden gaan we onderzoeken wat je niet meer wilt, maar vooral ook wat je wel wilt en hoe je dat zou kunnen gaan bereiken. Eén van de methodieken die hiervoor gebruikt wordt is 'de assen van verandering' van Michael Hall. Deze techniek bevat 4 assen; de as van motivatie, de as van inzicht, de as van creëren en de as van verankeren. Samen met het paard 'dansen' we over de assen om samen jouw natuurlijk kracht te ontdekken, (h)erkennen en te ervaren. Zodat jij weer vol passie voor de klas kan staan of misschien kom je wel tot de ontdekking dat jouw passie ergens anders ligt. Thema's die aan de orde kunnen komen zijn; leiderschap, vertrouwen, samenwerking, zelfvertrouwen, grenzen stellen, je eigen ruimte innemen of Wie ben ik?. Je bent van harte welkom om op ontdekkingstocht te gaan. 

Je kunt een individueel traject aangaan zowel met als zonder de paarden, want wandelcoaching zit ook in het aanbod van Paard en Bloei. Het is ook mogelijk om een combinatie te maken tussen wandelcoaching en paardencoaching. Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we dit afstemmen. Lijkt dit je wat of wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met Joyce Donkers-Staal.