Het verlies van je kind is een van de zwaarste dingen die je meemaakt in je leven. Het verliezen van je kind is groots en enorm. Hoe ga je om met dat intense, verscheurende, rauwe verdriet en dat enorme gemis? Daar is geen handleiding voor geschreven en iedereen doet dat op zijn of haar eigen manier. Je kunt het gevoel hebben dat het niet klopt wat je voelt, denkt, ervaart en doet. Je wordt overspoeld door emoties, zoals boosheid, woede, verdriet, jaloersheid, schuldgevoel of je voelt juist helemaal niks. Je partner en jij gaan allebei anders om met het verlies van jullie kind en je hebt geen idee hoe je elkaar kunt bereiken. Jullie lijken wel allebei op de andere oever van dezelfde rivier te staan. Je voelt je eenzaam en alleen in je verdriet, want iedereen lijkt door te gaan met leven en jou lukt dat niet. Dit zijn zomaar wat situaties die op jou van toepassing kunnen zijn sinds jouw kind is overleden. Of het nu kort geleden is of juist al wat langer, het is een hele klus om te rouwen om je kind. 


Liefde houdt niet op waar het leven eindigt.


Ik ben Joyce Donkers-Staal. In mijn praktijk kun je terecht voor al jouw vragen over rouw en verlies tijdens de zwangerschap, geboorte en in de periode daarna. Daarnaast organiseer ik themadagen, innerlijke reizen, lotgenotencontact en workshops rondom dit thema.

In mijn leven is de verbinding met de natuur erg belangrijk. Dat is de plek waar ik kan zijn, tot rust kom, inspiratie opdoe en mezelf weer kan opladen. Dit alles zie je ook terug in de begeleiding die ik geef. Verbinding met de natuur, de dieren en met jezelf. Mijn missie is om vrij in de natuur te kunnen leven en werken. Vrij om volledig vanuit mezelf te kunnen leven, te voelen, te ervaren en vooral te zijn. Daar waar het oké en goed is, voor mezelf en met mezelf en met alles wat er is. Dat gun ik jou ook en daarom ga ik graag samen met jou op reis in jouw land van rouw, zodat jij ook vanuit jouw natuurlijk kracht kunt gaan leven.

Ik ben gespecialiseerd in rouw en verlies, burn-out en het inzetten van paarden in de begeleiding. In mijn praktijk maak ik gebruik van de paarden, de natuur en haar elementen, de dieren om ons heen, lichaamswerk, systemisch werk en creativiteit. In mijn begeleiding gebruik ik een mix van deze methoden. Dit betekent dat we veel buiten zijn, maar daarnaast ook in de praktijkruimte met uitzicht op de natuur werken.

Bij Paard en Bloei kun je tot rust komen en ZIJN met al je verdriet, rouw en alles wat er speelt bij jou. Je zet stappen om je natuurlijk kracht terug te vinden, zodat je kunt LEVEN in plaats van overleven.

Miss Beauty en Joyce

Individuele rouwbegeleiding 

Als je wereld op zijn kop staat door het overlijden van jouw kindje, dan zijn wij (de paarden, de natuur en ik) er om je te helpen. Lees meer......


 


Themadagen

Themadagen zijn er voor jou. Dit kunnen eendaagse en meerdaagse workshops zijn evenals in een kleine groep een innerlijke reis maken gedurende een jaar. Lees hier meer over Vrouw in rouw, Signalen in de natuur, Paard in Beeld, Paard en Bloei - intens en Kus van een Engel.Rouwgroep

Wil jij graag anderen ontmoeten die ook weten hoe het is als je kind is overleden? In een kleine groep van maximaal zes personen is er ruimte voor jou om je verhaal te doen. Elke bijeenkomst staat er een thema centraal. Lees meer....Voor meer informatie of voor het inplannen van een kennismakingsgesprek kun je contact opnemen met Joyce Donkers-Staal via het contactformulier of stuur een mail naar info@paardenbloei.nl. Telefonisch ben ik bereikbaar via 06-11231445.Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl