Medicijnwiel tussen de paarden

In deze reis van vier bijeenkomsten ben je in elk seizoen met het medicijnwiel bezig. We volgen hierin het ritme van de natuur. We starten in de herfst, vervolgens zien we elkaar in de winter, dan reizen we door naar het voorjaar en de laatste dag vindt plaats in de zomer. Het thema van de medicijnwiel valt samen met het seizoen waarin dit plaatsvindt. Met elkaar ontdekken we wat dit voor jou betekent in de liefde en het verdriet om je overleden kind. Je maakt je eigen medicijnwiel tussen de paarden met stenen, takken en andere materialen die de natuur ons aanbiedt. Dit zorgt voor een unieke interactie tussen jou, de paarden, de dieren om je heen en het grotere energieveld. In de ochtend leggen we de medicijnwielen neer en in de middag geven we creatieve uiting aan wat je in de ochtend ervaren hebt. Hierbij maak je gebruik van natuurlijke materialen die je zelf al verzameld hebt voorafgaand aan de dag. Voorafgaand aan elke bijeenkomst krijg je informatie over wat je mag gaan verzamelen. Uiteraard is er bij Paard en Bloei ook een ruime keus aan materialen die je kunt gebruiken tijdens de creatieve verwerking.

De kosten van deze reis zijn per dag € 145 inclusief lunch. De dag start om 9.30 uur en eindigt rond 17.00 uur. Als je aan alle vier de dagen deelneemt, dan betaal je € 530 inclusief de vier lunches bij betaling in één keer. 

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden voor deze reis? Neem dan contact op met Joyce Donkers-Staal via het contactformulier of stuur een mail naar info@paardenbloei.nl. Telefonisch ben ik bereikbaar via 06-11231445. Neem een kijkje in de agenda voor de exacte data.