Paard in Beeld

Een unieke workshop van een dag waarbij jij uiting geeft aan jouw rouwproces, je verdriet en de liefde voor je overleden kind. Dat doe je tijdens deze dag tussen de paarden en in beeld. De dag start om 9.00 uur met een kennismaking onder het genot van een bakje koffie of thee. Daarna vindt er een sessie tussen de paarden plaats waarin het verlies van jouw kind centraal staat. Na deze sessie volgt er een uitleg over het werken met speksteen en ga jij jouw eigen beeld creëren. Tussendoor is er een heerlijke lunch. Je hoeft geen ervaring met paarden en/of beeldhouwen te hebben, want ik neem je stap-voor-stap mee in deze dag. Laat je juist verrassen wat de paarden en het werken met beeld teweeg brengt in jou. We werken vooral in de buitenlucht, zowel met de paarden als tijdens het werken met speksteen. Bij slecht weer sta je natuurlijk droog te werken met je steen.

De kosten voor deze dag zijn €175 inclusief lunch. De kosten voor de steen die jij kiest komen hier nog overheen. 

Deze dag is ook geschikt voor partners om samen vorm te geven aan het verlies van jullie kind. Dan zijn de kosten € 300 inclusief lunch en exclusief stenen.

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden voor deze workshop? Neem dan contact op met Joyce Donkers-Staal via het contactformulier of stuur een mail naar info@paardenbloei.nl. Telefonisch ben ik bereikbaar via 06-11231445.