Paard en Bloei - intens

Paard en Bloei - intens is speciaal voor vrouwen die op individuele basis twee of drie dagen met het verlies van hun kind aan de slag willen gaan. Een intens proces waarbij je ondergedompeld wordt in rouw, verlies en liefde voor jouw kind. Tijdens deze intensieve reis heb je elke dag een sessie met de paarden, zijn er werkvormen in de natuur en creatieve werkvormen, is er ruimte voor verstilling en ontspanning, krijg je een massage op een externe locatie (op fietsafstand) en is er heerlijk eten.

In de week voorafgaand aan dit programma hebben we een intake-gesprek via Zoom. Hieronder volgt een voorbeeld van het programma die als leidraad dient.

Voorbeeld van de tweedaagse:

Dag 1 begint om 9.30 uur en start met een kennismaking met aansluitend een sessie bij de paarden. Hierna volgt een werkvorm. Na een heerlijke lunch maken we een stiltewandeling met signalen uit de natuur. Terug op de locatie maak je een krachtstok met de verkregen inzichten en materialen. Na het diner volgt er een andere werkvorm en sluiten we de dag af bij het vuur of in de hottub. Dag 2 start om 9.00 uur met een sessie bij de paarden. Hierna volgt een creatieve werkvorm die aansluit op jouw proces. Na de lunch volgt er een wandeling en is er ruimte voor verstilling en meditatie. Rond 17.00 uur sluiten we af bij de paarden.

Voorbeeld van de driedaagse:

Dag 1 begint om 9.30 uur en start met een kennismaking met aansluitend een korte wandeling met lichaamswerk. Hierna volgt een werkvorm. Na de lunch is er een sessie met de paarden en daarna is er ruimte voor jezelf. Na het diner volgt een nieuwe werkvorm en sluiten we de avond af in de hottub. Dag 2 vertrekken we om 9.00 uur naar het bos. Daar maak je een stiltewandeling met signalen uit de natuur. Terug op locatie maak je een krachtstok met de verkregen materialen en inzichten. Na de lunch is er een sessie met de paarden en werk je verder aan je krachtstok. Na het diner volgt er een werkvorm en sluiten we af bij het vuur. Dag 3 start om 9.30 uur met een sessie met de paarden. Daarna volgt een creatieve werkvorm. Na de lunch vervolgen we deze werkvorm en is er ruimte voor verstilling en meditatie. De dag sluiten we af rond 17.00 uur.

De massage wordt apart ingepland. Ik stem graag op jou af wat er voor jou nodig is op dat moment. Daarnaast houd ik ook rekening met de weersomstandigheden als we bij de paarden in de wei gaan. 

Er zijn verschillende mogelijkheden om te overnachten. Je kunt kiezen voor een b&b in de buurt of je komt met je eigen camper of caravan met sanitaire voorzieningen. Je kunt dan in overleg een heerlijk plekje op het terrein kiezen, ook tussen de paarden. Op dit moment beschikken we helaas nog niet over sanitaire voorzieningen voor logees. 

Kosten

Kosten voor de tweedaagse: € 425 inclusief één keer diner, één keer ontbijt, twee keer lunch en één massage. Zonder massage kost dit €375. Eén overnachting in je eigen camper of caravan zit hierbij inbegrepen. De tweedaagse kan het hele jaar door geboekt worden op dinsdag en woensdag. 

Kosten voor de driedaagse: € 550 inclusief twee keer diner, twee keer ontbijt en drie keer lunch en één massage. Twee overnachtingen in je eigen camper of caravan zitten hierbij inbegrepen. De driedaagse kan geboekt worden tijdens diverse schoolvakanties op wisselende dagen. 

Paard en Bloei - intens is ook samen met je partner te volgen. Dan zijn de kosten voor jullie samen voor de tweedaagse € 750 met massage, € 650 zonder massage en voor de driedaagse € 1000. Als jullie samen komen, dan wordt het programma speciaal op jullie afgestemd. Je hebt dan gezamenlijk en individueel sessies tussen de paarden. 

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden voor Paard en Bloei - intens? Neem dan contact op met Joyce Donkers-Staal via het contactformulier of stuur een mail naar info@paardenbloei.nl. Telefonisch ben ik bereikbaar via 06-11231445.